ken je een kandidaat?

Deel het met hem/haar via

Partners

De Starter van het Jaar is een initiatief van volgende partners:
 • Unizo, de Unie van Zelfstandige Ondernemers, is de grootste ondernemersorganisatie in Vlaanderen en Brussel. Ruim 85.000 ondernemers maken deel uit van UNIZO.
  www.unizo.be
 • Ondernemen betekent kansen zien en kansen grijpen, contacten leggen of creatief zijn. Als bank verzekeraar herkennen we dat elke dag opnieuw.
  KBC wil hierin een partner zijn.
  www.kbc.be
 • Proximus gelooft in zelfstandigen en kleine ondernemingen. Onze Bizz experten staan dagelijks voor jullie klaar met het nodige advies om jullie zaak zo efficiënt mogelijk te runnen of daar waar nodig te optimaliseren.
  www.proximus.be/bizz
 • Bij Engie kunt u rekenen op competitieve prijzen en persoonlijk advies. Want slimme energiekeuzes, daar begeleiden wij onze klanten graag bij. Zodat zij elke dag opnieuw alle aandacht kunnen geven aan hun klanten. Omdat klanten belangrijk zijn.
  www.engie-electrabel.be/nl/zelfstandigen/
 • 1.150 ADMB-medewerkers ondersteunen dagelijks het personeelsbeleid van ruim 180.000 ondernemers en organisaties. Aan deze klanten bieden we op elk moment het gepaste HR-dienstenpakket: van opstart tot loonadministratie, van rekrutering tot preventie, van kinderbijslag over verzekeringen tot HR-advies.
  www.admb.be
 • Betere zekerheid voor ondernemers, daar werkt Zenito aan. Elke dag. Ontdek hoe jij met Zenito de start van jouw zaak perfect voorbereidt. Hoe zij jouw bedrijf helpen lanceren en hoe ze jou in zekerheid laten ondernemen. Met Zenito kies je voor ondernemen zonder zorgen.
  www.zenito.be
 • Als ondernemer wenst u perfect op de hoogte te zijn van uw boekhouding. U wil de cijfers kunnen raadplegen als het u past, op het moment dat u ze nodig heeft. Octopus is marktleider op vlak van internetboekhouden. Eenvoud, betaalbaarheid en snelheid zijn daarbij drie essentiële doelstellingen van Octopus.
  www.octopus.be
 • De Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij West-Vlaanderen versterkt ondernemerschap, door samenwerking te stimuleren tussen de ondernemingen en hun organisaties, de kennisinstellingen, de regionale beleidsorganen en de sociale partners, om te komen tot een duurzaam, innovatief en internationaal gericht economisch weefsel.
  www.pomwvl.be
 • Bij Syntra West doe je de nodige kennis en vaardigheden op om succesvol te starten als ondernemer of om jouw professionele carrière een boost te geven. De no-nonsense aanpak van de lesgevers uit de praktijk zorgt ervoor dat war je leert direct toepasbaar is. Kies uit 200 verschillende opleidingen die georganiseerd worden op 6 campussen.
  www.syntrawest.be
 • Very Food Catering, actief in zowel privé- als bedrijfsevents, met een aanbod dat voor elk wat wils aanbiedt. Sterk in een persoonlijke benadering en logistieke ondersteuning waardoor we van elke aanvraag weer een unieke belevenis maken … Voor elk sprookje toveren wij met ons team het gepaste menu uit onze hoed. Contacteer ons, voor een vleugje magie …
  www.veryfood.be
 • Ghently is een creatief agenschap met een passie voor innovatieve video’s, grafisch design en webdesign.
  www.ghently.be
 • Heb je interesse in de laatste nieuwsfeiten van Oost-Vlaamse ondernemingen? Ben je óók nieuwsgierig naar wat er leeft in jouw regio? Check dagelijks vanaf 18u00 AVS Oost-Vlaamse Televisie. Ken je streek en weet wat er gebeurt bij jou in de buurt. Volg de actualiteit ook online op de voet: www.avs.be is er 24/07 online met nieuwsvideo’s, regionale magazines, event agenda, AVS acties, … AVS, nieuws van bij ons.
  www.avs.be